HLB Expert Sessies

HLB Van Daal & Partners organiseert dit najaar voor haar relaties de HLB Expert Sessies rondom specifieke thema’s. Deze sessies worden gegeven door onze eigen HLB specialisten.

Programma ochtendsessie:
8.00 uur Ontvangst met ontbijt en koffie/thee
8.30 uur Aanvang programma
9.30 uur Afsluiting met koffie/thee

Tijdens deze ochtendsessies wordt u ontvangen met een ontbijt, waarna u kort en bondig wordt bijgepraat over de belangrijkste actuele ontwikkelingen op het gebied van fiscale, juridische en bedrijfseconomische aspecten.

Per locatie dient u zich voor 3 opeenvolgende Expert Sessies aan te melden. Hieronder vindt u een overzicht van de locaties, onderwerpen en data. (klik op afbeelding om te vergroten)

De Expert Sessies in Schijndel zijn komen te vervallen.

Aanmelden:
De HLB Expert Sessies zijn gratis. Schrijf snel in want het aantal plaatsen is beperkt en vol = vol. U en een eventuele introducé zijn van harte uitgenodigd. Mocht u op één van de 3 data in uw regio niet kunnen, dan bent u op een andere locatie/datum van harte welkom. Kunt u er slechts 1 of 2 ervan bijwonen, dan kunt u bijv. ook een collega opgeven voor de andere sessie(s). Geef het aan bij 'Vragen/opmerkingen' in het aanmeldformulier.

Meld u aan via onderstaande aanmeldknop.

Heeft u vragen, neem dan contact op met Reinier Meesters via (0492) 36 12 48.

Meer informatie

mr. R.A. (Reinier) MeestersBelastingadviseur

In 2000 ben ik begonnen in de belastingadviespraktijk en heb een aantal jaren gewerkt bij een big-4… Lees verder

Lees meer over mr. R.A. (Reinier) Meesters

HLB Van Daal & Partners organiseert 3 keer per jaar op verschillende locaties in Brabant en Limburg een informele netwerkavond met inspirerende gastsprekers. Op deze avond staat inspiratie, het ontmoeten van collega-ondernemers en een lekker hapje en drankje centraal.

Meld je nu aan via www.hlb-van-daal.nl/aanmelden