Offerte aanvragen

Internationaal ondernemen

Zaken doen in het buitenland? Via ons internationale HLB-netwerk (zo’n 660 kantoren in meer dan 140 landen) weet u precies wat er mag en moet. Met welke belastingen krijg ik te maken in Frankrijk, hoe streng zijn de milieu-eisen in Amerika, welke instantie gaat er in Spanje over subsidies, hoeveel bedraagt de btw in Noorwegen, hoe regel ik het salaris van mijn mensen overzee? De HLB-adviseurs weten door hun internationale connecties overal de weg.

Als (een deel van) uw business in het buitenland ligt of als u plannen hebt om ‘de grens over te gaan’, krijgt u geheid te maken met voor u onbekende regelgeving en gebruiken. HLB Van Daal maakt deel uit van een internationaal netwerk van gerenommeerde accountants- en belastingkantoren. Wij kunnen u dus over de hele wereld op weg helpen. Op velerlei gebied.

Onze internationale partners kennen de markt, de lokale mores en de instanties waarmee rekening moet worden gehouden of die van dienst kunnen zijn. U doet waar u goed in bent, ondernemen, nieuwe markten verkennen en wij doen de ‘rompslomp’ eromheen. Eén vertrouwd aanspreekpunt wereldwijd, dat is een hele zorg minder.

Meer informatie

mr. C.P.J.M. (Corney) Versteden RBPartner / Fiscalist

"Ondernemers zijn mensen met een drive, met visie en daadkracht. Ze zetten dingen... Lees verder

Lees meer over mr. C.P.J.M. (Corney) Versteden RB