drs. ing. A.E.M. (Axel) van Schendel

Senior bedrijfsadviseur
Berkelplein 218
6301 ZK Valkenburg aan de Geul
+31 (0)43 880 04 00

Sinds 1 september ben ik werkzaam voor HLB Van Daal in Valkenburg als senior Bedrijfsadviseur. In deze rol ga ik onze bestaande (en nieuwe) relaties adviseren in investeringstrajecten, financieringstrajecten en overige bedrijfseconomische vraagstukken om op die manier een bijdrage te leveren aan de allround adviesfunctie die HLB Van Daal bij haar relaties vervult.

Ik heb in de bancaire sector gewerkt en ben altijd actief geweest in de zakelijke kredietverlening, eerst voor het midden- en klein bedrijf in Zuid-Limburg, daarna voor het grootbedrijf in Brabant. Vervolgens ben ik werkzaam geweest op de afdeling Credit Risk waarbij ik als zelfstandig mandaathouder kredietaanvragen mocht fiatteren voor het zakelijk bedrijf in Zuidoost Nederland. De laatste jaren ben ik werkzaam geweest voor de afdeling Acquisition Finance en Structured lending waarbij ik mij bezig hield met begeleiding van overnamefinancieringen (MBO, MBI, LBO) of complexere (her)financieringstrajecten in Zuidoost Nederland.

Wie zijn wij?

Hoewel deel van een (inter)nationaal netwerk, is HLB Van Daal voor alles Brabants, Limburgs én Amsterdams. Met medewerkers die uit de regio komen, de taal spreken en betrokken zijn. Onze professionals kennen de dynamiek van het Brabantse, Limburgse en Amsterdamse MKB, weten wat er speelt en herkennen kansen voor hun cliënten. Met de wereldwijde aanwezigheid van HLB kunnen we u tevens grensoverschrijdend van dienst zijn. Via ons internationale HLB-netwerk helpen wij u zaken doen in ruim honderdveertig landen. De samenwerking met wereldwijd...Lees verder

Lees verder