bc. I.M.M.W. (Ilona) van den Berg

Manager HRM advies
Berkelplein 218
6301 ZK Valkenburg aan de Geul
+31 (0)43 880 04 00

Sinds 7 augustus jl. ben ik op regiokantoor Valkenburg-Heerlen-Maastricht van HLB Van Daal werkzaam in de functie van manager HRM Advies. Ik ben Bachelor, People and Business Management afgestuurd, hier begint mijn HR-bloed te stromen.

Afgelopen maand ben ik onder de indruk geraakt van de gastvrijheid en openheid die HLB-collega’s en klanten mij hebben geboden. Ik kijk er naar uit om samen stappen te gaan zetten en te werken aan een mooie toekomst.

De laatste jaren naast mijn HR functie op operationeel, tactisch en strategisch niveau ook uitdaging gezocht in leidinggeven; een vak waarvoor je in de wieg moet zijn gelegd. Ik ben werkzaam geweest bij diverse branches zoals Total Support ( Technisch Enginering), Obec Software (IT), Metro Cash & Carry, Makro Nederland (Retail), Xerox (Customer Service) en Universiteit Maastricht (facilitair).

Thuis ben ik moeder van zoon Stijn (5) en dochter Lieke (3) en samen met partner Antwan gaan we het liefst op vakantie. Als dit laatste even niet mogelijk is, dan nemen we genoegen met zwemmen, naar de speeltuin gaan of heerlijk culinair eten met vrienden.

Wie zijn wij?

Hoewel deel van een (inter)nationaal netwerk, is HLB Van Daal voor alles Brabants, Limburgs én Amsterdams. Met medewerkers die uit de regio komen, de taal spreken en betrokken zijn. Onze professionals kennen de dynamiek van het Brabantse, Limburgse en Amsterdamse MKB, weten wat er speelt en herkennen kansen voor hun cliënten. Met de wereldwijde aanwezigheid van HLB kunnen we u tevens grensoverschrijdend van dienst zijn. Via ons internationale HLB-netwerk helpen wij u zaken doen in ruim honderdveertig landen. De samenwerking met wereldwijd...Lees verder

Lees verder