D. (Djamila) Santi

Hoofd Marketing & Communicatie
Prof. Asserweg 8
5144 NC Waalwijk
+31 (0)416 33 05 05

"Als Hoofd Marketing & Communicatie bij HLB Van Daal ben ik actief betrokken bij de corporate branding en zorg ik voor een duidelijk zicht op de gehele organisatie en haar in- en externe communicatiestrategie. Zowel offline als online in samenwerking met de medewerker Online Marketing. Samen vertalen wij het globale marketing- en communicatiebeleid naar lokaal niveau en worden nieuwe marketingactiviteiten ontwikkeld en geïmplementeerd."

Wil je meer weten over de marketing en communicatie bij HLB Van Daal? Neem dan contact op via marketing@hlb-van-daal.nl.

Wie zijn wij?

Hoewel deel van een (inter)nationaal netwerk, is HLB Van Daal voor alles Brabants, Limburgs én Amsterdams. Met medewerkers die uit de regio komen, de taal spreken en betrokken zijn. Onze professionals kennen de dynamiek van het Brabantse, Limburgse en Amsterdamse MKB, weten wat er speelt en herkennen kansen voor hun cliënten. Met de wereldwijde aanwezigheid van HLB kunnen we u tevens grensoverschrijdend van dienst zijn. Via ons internationale HLB-netwerk helpen wij u zaken doen in ruim honderdveertig landen. De samenwerking met wereldwijd...Lees verder

Lees verder