Terugblik HLB Café | Maandag 30 oktober 2017
D. (Djamila) Santi - 30 oktober 2017

Maandag 30 oktober hebben wij weer het HLB Café georganiseerd bij CHV Noordkade in Veghel. Gastspreker Mark Appel van Exact, vertelde wat het persoonlijk partnership zowel Max als Exact heeft gebracht en wat de strategie achter deze samenwerking is. Tweede spreker Jack Plooij, Formule 1 pitlane reporter van Ziggo Sport, zorgde 'met veel humor' voor een presentatie waarin de link tussen autosport en het bedrijfsleven werd gelegd.

Wij hopen dat je een leuke avond hebt gehad. Mocht je er niet bij zijn geweest, dan kun je hieronder een korte foto-impressie van de avond bekijken.

Foto-impressie:


Drie keer per jaar organiseren wij het HLB Café, met elke keer een andere spraakmakende spreker en aansluitend de inmiddels bekende netwerkborrel. De details van het HLB Café staan tijdig op onze website, in de klantennieuwsbrief en op onze social mediakanalen. Je bent van harte welkom. De toegang is gratis maar meld je wel tijdig aan, want de beschikbare plaatsen zijn doorgaans snel volgeboekt.

Wij hopen je volgend jaar wederom te mogen begroeten op ons HLB Café; dé plek waar ondernemers samenkomen!

Meer informatie

D. (Djamila) SantiHoofd Marketing & Communicatie

"Als Hoofd Marketing & Communicatie bij HLB Van Daal ben ik actief betrokken bij de… Lees verder

Lees meer over D. (Djamila) Santi

HLB Van Daal & Partners organiseert 3 keer per jaar op verschillende locaties in Brabant en Limburg een informele netwerkavond met inspirerende gastsprekers. Op deze avond staat inspiratie, het ontmoeten van collega-ondernemers en een lekker hapje en drankje centraal.

Meld je nu aan via www.hlb-van-daal.nl/aanmelden