HLB in top 6 Exact Cloud Award
M.P.F. (Maurice) Kil AA - 18 september 2017

Na een lang en intensief beraad heeft de 5-koppige jury van de Exact Cloud Award de top 6 kantoren zorgvuldig geselecteerd. Maar liefst 4.000 unieke stemmen zijn er dit jaar uitgebracht en dit maakte het zeker niet makkelijker voor de jury.

Moeilijke beslissingen

De stemmen alleen waren niet doorslaggevend. Natuurlijk is het voor alle kantoren een waardering als er massaal op je gestemd wordt. De jury keek echter ook met een kritisch oog naar aspecten als samenwerken, innovaties en onderscheidend vermogen.

De zes finalisten zijn geworden:

  • HLB Van Daal & Partners
  • 216
  • Baker Tilly Berk
  • De Jong Accountants
  • Van Thul
  • Van Oeveren

Opvallend

Frans Heitling vindt het opvallend dat er veel middelgrote kantoren vertegenwoordigd zijn in de top 6. Het is mooi om te zien dat deze kantoren een duidelijke slag maken op het gebied van innovatie. Daarnaast valt het Frans op dat het niveau elk jaar nóg beter wordt.

Meters maken

Perry Telle geeft aan dat veel kantoren echt meters maken in extra diensten voor klanten. Kantoren durven keuzes te maken en onderscheiden zich op deze manier van de massa. Dit maakt het spannend omdat we op deze manier hele interessante aspecten te zien krijgen, aldus Menno Kooreman.

Trots

Ik vind het prachtig om te zien dat kantoren trots zijn op hun onderscheidend vermogen doordat ze als topkantoor worden aangemerkt. Kantoren geven echt een concrete invulling aan innovatie en omarmen technologie om samenwerking met klanten naar een hoger niveau te tillen.Wat staat de top 6 nog te wachten? Allereerst presenteren alle 6 kantoren zich op de AV-dag op 26 september. Hier krijgt iedereen de kans om kennis te maken met deze kantoren. Na een individuele presentatie in oktober gaat de jury wederom in beraad om de uiteindelijke winnaars te selecteren.

Grote finale

De bekendmaking vindt plaats tijdens Exact Live op 15 november. Hier worden de 3 uiteindelijke winnaars bekend gemaakt. Wie gaat er vandoor met de award voor innovatie? En welk kantoor steekt er met kop en schouders bovenuit op het gebied van samenwerking? Als klap op de vuurpijl is er de felbegeerde award waarmee je jezelf een jaar lang hét cloud kantoor van Nederland mag noemen.  

 

Meer informatie

M.P.F. (Maurice) Kil AAPartner / Accountant

Berkelplein 218
6301 ZK Valkenburg aan de Geul
+31 (0)43 880 04 00

“Ik ben in 2002 bij HLB Kallen Raeven gestart, eerst als assistent-accountant en vanaf 2007… Lees verder

Lees meer over M.P.F. (Maurice) Kil AA