Philippe Meyers nieuwe partner HLB Van Daal
M.A.M. (Marieke) Wijdemans - van Rooij - 5 juli 2018

Waalwijk- drs. Philippe Meyers RA is per 1 juli 2018 benoemd tot partner van adviseurs- en accountantsorganisatie HLB Van Daal van regiokantoor Tilburg-Waalwijk. Met deze uitbreiding van de partnergroep onderstreept HLB Van Daal de ambitie regiokantoor Tilburg-Waalwijk verder te laten groeien en de dienstverlening verder uit te bouwen.

Philippe Meyers (35) werkt 12 jaar in de accountancy en is sinds 1 januari 2016 werkzaam bij HLB Van Daal. Philippe is voornamelijk actief in het midden- en kleinbedrijf, zowel nationaal als internationaal. In zijn rol als accountant ziet hij het als een uitdaging samen met de ondernemer te zoeken naar meerwaarde en tot passende oplossingen op maat te komen. Hiernaast is Philippe hoofd Vaktechniek binnen HLB Van Daal.

De afdeling Vaktechniek is (mede-)verantwoordelijk voor het ondersteunen van medewerkers bij Vaktechnische vraagstukken, het verzorgen van het opleidingsprogramma en het inspelen op wijzigingen in de wet- en regelgeving.

Optimalisatie dienstverlening Regiokantoor Tilburg-Waalwijk telt circa 95 professionals en heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld richting een allround advieskantoor voor het MKB. Met de toetreding van Philippe Meyers als partner onderstreept HLB Van Daal de ambitie Midden-Brabant tot verdere groei als full-service kantoor. ‘Philippe: In mijn rol als adviseur ben ik betrokken bij vele facetten van het ondernemerschap. De snel veranderende wereld vraagt om focus op het ondernemerschap. Ik zie het als een uitdaging en grote meerwaarde samen met de ondernemer te streven naar een hoger level.’

Dicht bij klanten HLB Van Daal is met vestigingen in Brabant, Limburg en Amsterdam verbonden aan HLB Nederland, een landelijk samenwerkingsverband van vijf zelfstandige onafhankelijke accountantsorganisaties. HLB Nederland maakt deel uit van HLB International, een toonaangevend wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants en adviseurs met ruim 25.000 professionals in meer dan 700 kantoren in 150 landen. ‘Philippe: Deze lijnen zorgen voor een perfecte match tussen lokaal ondernemerschap en internationale groei’.

TOGETHER WE MAKE IT HAPPEN

Noot voor de redactie

Fotobijschrift: Philippe Meyers is vanaf 1 juli 2018 partner van HLB Van Daal en verbonden aan regiokantoor Tilburg-Waalwijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marieke Wijdemans, management assistent HLB Van Daal.
Telefoonnummer: 0416 330505 E-mailadres: m.wijdemans@hlb-van-daal.nl

Meer informatie

M.A.M. (Marieke) Wijdemans - van RooijManagement Assistente