HLB Van Daal verlengt contract met volleybalvereniging Donki Sjot
J.L.M.M. (José) van Grinsven-Den Otter AA - 8 november 2018

Advies- en accountantsorganisatie HLB Van Daal (Brabant, Limburg en Amsterdam) heeft het sponsorcontract met volleybalvereniging Donki Sjot uit Den Dungen met drie jaar verlengd. Na drie jaar van uitstekende samenwerking en mooie sportieve resultaten tekenden Hans van Bers (voorzitter Donki Sjot) en José van Grinsven (partner regiokantoor Den Bosch-Schijndel) onlangs de verlenging van het hoofdsponsorcontract.

Over Donki Sjot
Het eerste herenteam van HLB Van Daal/DS speelt Topdivisie, het op één na hoogste niveau van Nederland. Het eerste damesteam speelt tweede divisie. Bij elke topdivisiewedstrijd zijn 200 tot 400 toeschouwers aanwezig. Van menig wedstrijd wordt een uitbundig Brabants sportfeest gemaakt. De vereniging telt bijna 300 leden en zo’n 30 ambitieuze teams, op alle niveau’s. Bijna alle teams trainen twee keer per week en krijgen uitstekende training van goede trainers. HLB Van Daal/DS staat in de regio bekend om haar goede jeugdopleiding.

Samenwerking
Zowel HLB Van Daal als Donki Sjot hebben Brabantse roots. Kenmerken als ambitieus, gaan voor het hoogst haalbare zijn op beiden zeker van toepassing.
De nieuwe slogan van HLB Van Daal ‘Together we make it happen’ is dan ook zeer toepasselijk.

Over HLB Van Daal
HLB Van Daal heeft acht vestigingen in Noord-Brabant en Limburg en een vestiging in Amsterdam. De advies- en accountantsorganisatie staat ondernemingen bij met onder meer bedrijfsadvies, accountantsdiensten, fiscaal en juridisch advies, administratieve en ict-ondersteuning (HLB Van Daal is winnaar van de Exact Cloud Award 2017/2018) en hrm-advisering en –uitvoering. HLB Van Daal maakt als zelfstandig kantoor deel uit van het landelijke en het internationale HLB-netwerk met member firms in ruim 150 landen en meer dan 700 kantoren.

Meer informatie

J.L.M.M. (José) van Grinsven-Den Otter AAPartner / Accountant

“Ik ben al zo’n twintig jaar lang werkzaam in de accountancy en richt me voornamelijk..… Lees verder

Lees meer over J.L.M.M. (José) van Grinsven-Den Otter AA