Medewerker aan het woord

Frank Loeffen, Agrarisch bedrijfsadviseur

“In 1993 heb ik de Agrarische Hogeschool in Den Bosch afgerond. Tijdens een stage bij een accountantskantoor was voor mij duidelijk dat ik het agrarische en het economische wilde combineren. Dit heb ik gevonden in mijn werk als agrarisch adviseur.

In 2014 heb ik de overstap gemaakt van ABAB accountants, waar ik 19 jaar in dienst ben geweest als agrarisch adviseur/klant adviseur, naar HLB Van Daal. Als bedrijfskundig adviseur ben ik werkzaam bij verschillende agrarische ondernemers.

Ik houd me o.a. bezig met strategische keuzes in verband met overdracht, ontwikkeling en staking, waarbij alle bedrijfskundige, fiscale en juridische aspecten de aandacht krijgen die het verdient. Daarnaast houdt ik me bezig met agrarische adviezen. Mijn specialismes zijn de meststoffenwet en GLB-beleid.

Bij HLB krijg je de ruimte om je verder te ontplooien. Je werkt samen  in een team van accountants, fiscalisten en juristen. Er heerst een prettige sfeer. Ik ervaar het als een zeer afwisselende job waar ik veel voldoening uit geniet.”

Vragen?

Heb je een vraag over werken bij HLB? Stel hem dan hier!Lees verder

Lees verder