Offerte aanvragen

Belasting nationaal

Als ondernemer bent u het liefst al uw tijd met uw vak bezig. Zorgen dat uw bedrijf groeit en bloeit. U zult daarbij op allerlei vlak keuzes maken. Het is goed daarbij steeds de belastingregels mee te nemen. Wie zijn belastingen onder controle heeft, bespaart vaak veel geld.

In HLB Van Daal heeft u een actieve sparringpartner die al uw mogelijkheden om binnen de wettelijke kaders de belastingdruk zo laag mogelijk te houden met u doorspreekt. Of het nu gaat om controle, aangifte, btw, loonbelasting, subsidie of horizontaal toezicht, we beschikken over alle vergunningen om heel uw belastingpositie tot in de puntjes voor u te verzorgen.

Indien nodig overleggen we met de accountants, btw-, pensioen- en andere specialisten uit ons (inter)nationale netwerk en treden we op als intermediair tussen u en de fiscus of bepleiten uw belang bij een eventuele rechtsgang.

Wij doen dit voor grote en kleine bedrijven, in welke fase uw onderneming zich ook bevindt. Onze lijnen zijn kort en persoonlijk, u heeft altijd een vast aanspreekpunt.

Meer informatie

D.H.J. (Dennis) Hoefnagel MB RBPartner / Adviseur

“Ik ben als belastingadviseur werkzaam vanuit de kantoren in Uden en Gemert... Lees verder

Lees meer over D.H.J. (Dennis) Hoefnagel MB RB