Ondernemen in moeilijke tijden

Hoe hard u en uw medewerkers er ook aan trekken, door omstandigheden kan het voortbestaan van uw bedrijf in gevaar komen. De economie die verslechtert, er komen concurrenten bij, opdrachtgevers gaan failliet, u moet er niet aan denken. Maar soms krijgt u het wel voor de kiezen. Met tegenvallende resultaten en financieringsproblemen als gevolg. Er komt een moment dat het erop of eronder is.

Onze adviseurs kunnen u in deze spannende en hectische periode helpen om het tij te keren. Aan de hand van gesprekken en uw plannen brengen we in kaart wat er moet gebeuren om uw bedrijf erdoor te loodsen. We rekenen uw plannen door en maken een forecast van wat ze zouden kunnen opleveren. Een degelijke onderbouwing van uw plannen helpt erg om bij de bank financiering los te krijgen. 

Als herstructurering onvermijdelijk is om (delen van) uw bedrijf te redden, begeleiden we u bij uit uitvoering ervan. Wat zijn uw mogelijkheden om een doorstart te maken? Waar moet u juridisch en fiscaal allemaal rekening mee houden? Hoe zit het met aansprakelijkheden? Ook kunnen we de gesprekken bij de belastingdienst van u overnemen, zodat u alle tijd heeft om u ten volle te wijden aan het redden van uw bedrijf.