Offerte aanvragen

Offshore & Maritiem

Van visserij tot opslag en overslag, van boorplatform tot windenergie, van bevoorraden en onderhouden tot opleiden en trainen: ondernemingen in de maritieme en offshore sector zijn volop in beweging. Voor al deze ondernemingen is HLB al jaren een sterke sparringpartner. Als huisaccountant van vele (inter)nationale offshore gerelateerde bedrijven kennen wij de sector van binnenuit en weten we wat er speelt. Naast onze reguliere diensten bieden wij dan ook snel en efficiënt sectorspecifieke oplossingen, zoals:

  • Advies over levering van grensoverschrijdende zaken, bijvoorbeeld de wijze van factureren, de inrichting van uw administratie en listingverplichtingen binnen de EU.
  • Advies over (internationale) regels op het gebied van loonbelasting en sociale verzekeringen voor buitenlandse werknemers.
  • Bepaling van welk belastingverdrag voor uw onderneming van toepassing is bij grensoverschrijdend zakendoen.
  • Vraagstukken op het gebied van de tonnageregeling.

Doordat we deel uitmaken van het netwerk van HLB International, helpen we u zakendoen in meer dan honderd landen, vanuit meer dan 450 kantoren.

Neem gerust eens contact met ons op. Bijvoorbeeld voor een Quick Scan, om te zien of uw onderneming financieel nog 'in control' is.