Offerte aanvragen

Trust kantoren

Als Nederlands trustkantoor beheert u (vaak buitenlandse) vennootschappen. U verwerkt besluiten van die vennootschappen, verricht de verplichte vennootschapshandelingen, treedt wellicht in dienst als directeur en stelt jaarrekeningen op.

Aan een trustconstructie zitten uiteraard regels vast. Er zijn extra boekhoudeisen, er moeten actieve bestuursorganen worden ingesteld en jaarrekeningen opgesteld en gedeponeerd. Bepaalde zaken kan, wil of mag uw trustkantoor niet zelf verzorgen. Die zaken kunnen wij voor u in orde maken. Bovendien betekent opereren in een wereldwijd zakenlandschap dat u voortdurend te maken krijgt met veranderende regels en wetgeving. Veel kunt u zelf vertalen naar uw situatie, maar er blijven altijd terreinen waarop extern advies of specifieke kennis welkom is.

Wij bieden u gespecialiseerd advies rond alle mogelijke belasting- en accountancyissues. Waar nodig schakelen wij het internationale HLB-netwerk in. Met wereldwijd ruim 600 kantoren helpen wij u zakendoen in meer dan honderd landen.

Meer informatie

drs. E.W. (Erik) van der Haar RAPartner / Accountant

"Meedenken met ondernemers, directies en grootaandeelhouders van bedrijven... Lees verder

Lees meer over drs. E.W. (Erik) van der Haar RA