HLB als werkgever

Ondernemend, net als jij
Met deze slogan benadrukt HLB Van Daal dat onze accountants en adviseurs zich optimaal kunnen aansluiten bij de klant. Een breed advies geven over uiteenlopende onderwerpen die het ondernemerschap aangaan.
Voor de medewerker bij HLB Van Daal betekent dit: je breed ontwikkelen binnen de accountancy of fiscaliteit. Hierdoor verwachten we in toenemende mate een initiatiefrijke instelling waardoor je nog meer in staat bent om mee te denken met het ondernemerschap van de klant.

Global in reach, local in touch
HLB Van Daal is onderdeel van de netwerkorganisatie HLB Nederland. Overkoepelend is er HLB International, die door aansluiting van meer dan 660 kantoren in 140 landen wereldwijde dekking biedt op alle specialismen in huis. Daarmee kun je naast nationale ook internationale ervaring opdoen via je eigen klanten die in het buitenland (gaan) opereren. Door de spreiding van onze vestigingen is het van belang dat je ook op de hoogte blijft van de lokale en nationale ontwikkelingen.

Collegialiteit
“Van je collega’s moet je het hebben”, vinden de medewerkers van HLB Van Daal. Wij vinden het belangrijk dat de medewerkers jou, als nieuwe collega, goed ontvangen en wegwijs maken op het kantoor. Ook is van belang dat medewerkers behulpzaam zijn en elkaar binnen én buiten het eigen team bijstaan waar nodig. Daarom hebben we een ‘open deuren’-beleid.

Werk en privé
Wij zijn van mening dat jij als medewerker goed in je vel hoort te zitten. Om zo die meerwaarde te kunnen bieden aan onze klanten en collega’s. Dat niet alleen van belang is dat je voldoende zelfstandig kunt zijn in je functie en dat ontwikkelmogelijkheden zich voordoen. Maak daarom ook buiten je werk om tijd vrij voor de dingen die jij leuk vindt.

Hoe werken wij?

HLB Van Daal is een inspirerende organisatie van gedreven en deskundige professionals met een ondernemend karakter. Voor ons geldt: 'Ken je klant, anticipeer op zijn wensen en geef service op een niveau dat de verwachtingen overtreft’. Daarmee richten we ons voornamelijk op bedrijven in het MKB. Wij hebben gekozen voor een integrale aanpak van de advisering. Accountants en fiscalisten werken intensief samen, met behoud van één aanspreekpunt. Zo kunnen wij nog beter kansen signaleren en benutten en tegelijkertijd bedreigingen onderkennen...Lees verder

Lees verder

Vragen?

Heb je een vraag over werken bij HLB? Stel hem dan hier!Lees verder

Lees verder