Offerte aanvragen

Loonbelasting en sociale verzekeringen

Lonen en salarissen vormen altijd een flinke kostenpost binnen een onderneming. Bij u zal het niet anders zijn. Besparingen daarop zijn dus altijd welkom. Maar ook tevreden werknemers die goed presteren zijn een groot goed. Wij kunnen u of uw HRM-afdeling helpen die twee zaken met elkaar in balans te brengen.

Wij inventariseren en analyseren uw bedrijfssituatie en formuleren uw kansen en risico’s, bijvoorbeeld op naheffingen met boetes en rente, en keten- en inlenersaansprakelijkheid. Onze analyse vormt de basis voor een advies op maat, dat wij meteen voorzien van instrumenten waarmee u uw loonkosten en de risico’s op onaangename verrassingen van de Belastingdienst kunt beperken.

Besparen op de loonkosten kan onder meer door de cafetariaregeling, de werkkostenregeling of de 30%-regeling voor buitenlandse werknemers. Risico’s kunt u inperken door bijvoorbeeld gebruik te maken van gecertificeerde uitzendbureaus, een G-rekening, een juiste administratieve vastlegging en een juiste toepassing van de wet- en regelgeving op beloningen aan personeel, waaronder de auto van de zaak.

Zekerheid vooraf over de kosten en tevreden werknemers, daar gaat het tenslotte om.

Whitepaper Keten- en Inlenersaansprakelijkheid

Lees ook onze whitepaper over Keten- en Inlenersaansprakelijkheid (augustus 2015). Download de whitepaper hier.

Wilt u elke nieuwe whitepaper maandelijks per e-mail ontvangen? Schijf u dan hier in.