Offerte aanvragen

Arbeidsrecht

Ontslag wegens economische omstandigheden of niet goed functioneren, geen vertrouwen meer hebben in iemands capaciteiten, ziekte, langdurige arbeidsongeschiktheid, kennelijk onredelijk ontslag na een UWV-procedure: kwesties met uw personeel zijn altijd bijzonder vervelend. Ze kosten veel negatieve energie, veel tijd en vaak ook veel geld. Bovendien kent het arbeidsrecht veel bepalingen ter bescherming van de werknemer bij arbeidsgeschillen of als u om wat voor reden dan ook de arbeidsovereenkomst wilt beëindigen.

Op het gebied van arbeidsrecht staan snelheid en praktische oplossingen voorop. Onze juristen begrijpen dit en beantwoorden uw vragen als zodanig. We verdiepen ons in elke specifieke situatie en staan u bij in gesprekken en correspondentie met de werknemer en – als het niet tot een praktische oplossing komt - in procedures bij het UWV of het Kantongerecht.

Ook voor andere personeelszaken kunt u een beroep op onze vakspecialisten doen, zoals CAO’s, concurrentiebedingen, arbeids- en managementcontracten, beloningen, arbeidsvoorwaarden of buitenlandse werknemers. Laat u goed adviseren. Het loont.