Offerte aanvragen

Personen- en familierecht

Crediteuren die aanspraak maken op uw privévermogen, erfgenamen die ruziën over de voortzetting van uw bedrijf, een ex-partner die financiële rechten laat gelden, bedrijfsrisico’s waar uw gezin onder lijdt… Werk en privé gescheiden houden is onmogelijk als u een eigen bedrijf hebt. Een zakelijke beslissing, bijvoorbeeld de keus voor een eenmanszaak, bv of vof, kan gevolgen hebben voor uw privévermogen. En een privéaangelegenheid als trouwen of samenwonen is ook op zakelijk vlak van belang.

Wij brengen samen met u in kaart welke risico’s u als ondernemer loopt, wat uw wensen zijn en hoe u uw gezin én uw bedrijf zo goed mogelijk beschermt als het slecht gaat met uw bedrijf of uw huwelijk of als u met pensioen gaat. Wij bekijken meteen hoe uw mogelijkheden fiscaal gezien zo gunstig mogelijk uitpakken. Civiel recht, fiscaal recht, estate planning, kortom alle expertise onder één dak. Als voor de uitwerking van de oplossing voor mogelijke risico’s een notariële akte nodig is, houdt HLB Van Daal ook in dat traject een vinger aan de pols.

Het lijkt nu misschien ver van uw bed, maar u onderneemt veel geruster als de continuïteit van uw onderneming is gewaarborgd, uw privévermogen is afgeschermd voor crediteuren en ook thuis alles financieel goed is geregeld.

Meer informatie

mr. P.M. (Pieter) Spooren CFP REP RBFiscaal specialist

“Ik ben specialist in vermogensadvisering bij HLB Van Daal (financiële en...
Lees verder

Lees meer over mr. P.M. (Pieter) Spooren CFP REP RB