Offerte aanvragen

HLB Van Daal | HR-Services

Een goed personeelsbeleid is een steeds belangrijker voorwaarde voor succes en groei. We zien echter veel ondernemers worstelen met vraagstukken op het gebied van personeelszaken. Daarom biedt HLB Van Daal integraal advies over het personeelsbeleid en een fullservice dienstverlening op dit gebied. Zodat u de gehele HRM-kolom optimaal kunt organiseren en daarmee de personele kosten goed kunt beheersen, voldoet aan wet- en regelgeving, de inzet van personeel efficiënter kunt maken en het werkgeluk van medewerkers kunt vergroten. Dat maakt iedere onderneming sterker.

De keuze voor HLB Van Daal HR-Services is een logische, aangezien we als accountant, financieel of fiscaal adviseur al zeer nauw betrokken zijn bij bedrijfsprocessen. Als fullservice-partner helpen we ondernemers om doelen te bereiken en meer resultaat uit de business te halen. Together we make it happen!

Onze HR-dienstverlening omvat een totaalaanpak met aandacht voor verschillende niveaus, van ‘uitvoering’ tot strategisch HRM-beleid. Deze illustratie vat het samen:

Kennismaken met HLB Van Daal HR-Services? Neem contact op met:
Gijs van Zon, directeur HLB Van Daal HR-Services: g.zon@hlb-van-daal.nl
Richard ten Have RPP, manager HLB Van Daal HR-Services: r.have@hlb-van-daal.nl

Meer informatie

Gijs van ZonDirecteur HR-Services

Prof. Asserweg 8
5144 NC Waalwijk
+31 (0)416 33 05 05

Per 1 juli 2018 ben ik als directeur HR-Services bij HLB Van Daal gestart. Ik geef leiding aan de… Lees verder

Lees meer over Gijs van Zon