Offerte aanvragen

Online boekhouden

Om doelgericht te ondernemen, is een betrouwbare en actuele administratie essentieel, dat weet u als geen ander. Maar u moet er vaak meer tijd en energie insteken dan u lief is. Met online boekhouden haalt u de druk van de ketel, zonder de investering en de onderhoudslast van een traditioneel boekhoudpakket.

Onafhankelijk van uw bedrijfsomvang bieden wij u een pakket dat aansluit bij uw situatie en met uw bedrijfsontwikkeling kan meegroeien.

Met online boekhouden worden uw bankafschriften dagelijks automatisch in uw administratie verwerkt. Uw inkoopfacturen kunnen worden gescand en daarna omgezet in een boekingsvoorstel, waardoor het inboeken van facturen zeer efficiënt verloopt. Uw btw-aangifte kan online worden ingediend bij de belastingdienst.

Voor complexere situaties zijn er aanvullende modules, bijvoorbeeld voor facturering, urenregistratie en voorraadbeheer.

Met online boekhouden krijgt ook op eenvoudige wijze inzicht in uw financiële situatie, door het online dashboard met uw belangrijkste financiële kengetallen. Uw administratie is ook beschikbaar op uw smartphone (iPhone en Android). Door het gebruiksgemak kunt u snel aan de slag. Uiteraard werkt u in een beveiligde omgeving.

Maar er is meer. Bij online boekhouden kan uw adviseur op de achtergrond meekijken, u adviseren en attenderen op relevante issues. Dus niet alleen voert u uw administratie sneller, betrouwbaarder en efficiënter, u verzekert uzelf ook van advies en ondersteuning door de experts van HLB Van Daal. Dat geeft u ruimte om u te richten op de zaken waar u goed in bent: ondernemen.

Meer informatie

M.P.M. (Marcel) Maaijwee, AATeamleider

Prof. Asserweg 8
5144 NC Waalwijk
+31 (0)416 33 05 05

“Ondernemen is vooruitzien. Als AA-accountant ben ik sparringpartner voor de MKB-ondernemer.… Lees verder

Lees meer over M.P.M. (Marcel) Maaijwee, AA