Offerte aanvragen

Ondernemingsplan

Als u besluit om voor uzelf te beginnen, moet u op allerlei vlak van alles regelen en beslissen. Wat zijn uw rechten en plichten als het gaat over belastingen, verzekeringen, rechtsvorm, contracten, de boekhouding. Binnen die wirwar van regels moet u de juiste koers uitzetten. Meestal moet u ook financiering regelen. Daarvoor is een goed onderbouwd business plan nodig.

Speciaal voor u en al uw gekwalificeerde medestarters bieden wij u een duidelijk dienstenpakket voor de eerste drie jaren, tegen een gereduceerd tarief.

U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken, bijvoorbeeld: administratie verzorgen, btw-aangifte, jaarrekening maken, opzetten financieringsstructuur, liquiditeitsbegroting maken, belasting invullen, ondernemingsplan beoordelen, arbeidsrechtelijke zaken en verzekeringen (privé en zakelijk), arbeidsovereenkomsten. Zo kunt u alle energie steken in de opbouw van uw zaak.

Als u zelf de boekhouding wilt doen, kunt u - ook tegen een gereduceerd tarief - ons online boekhoudpakket gebruiken, ook als u niet boekhoudkundig onderlegd bent. Voordeel is dat onze specialisten op afstand uw administratie kunnen monitoren en waar nodig aan de bel trekken.

Iets voor u? Informeer er naar bij uw HLB-adviseur. Een goede start maakt u tenslotte maar één keer.