HR-Services

HLB Van Daal | HR-Services in Waalwijk verzorgt de loonadministratie voor alle klanten.

Naast het verwerken van loonstroken verzorgt HLB Van Daal | HR-Services o.a. de loon- en pensioenaangiften. Daarnaast wordt tal van andere werkzaamheden met betrekking tot de verloning en loonadvies voor onze klanten verzorgd. Denk hierbij aan vragen op het gebied van Loonbelasting, Sociale Verzekeringswetten en Arbeidsrecht. 

Het HR-Services team in Waalwijk is bereikbaar op telefoonnummer 0416-330505 en per e-mail op clb@hlb-van-daal.nl.

Hoe werken wij?

HLB Van Daal & Partners is een inspirerende organisatie van gedreven en deskundige professionals met een ondernemend karakter. Voor ons geldt: 'Ken je klant, anticipeer op zijn wensen en geef service op een niveau dat de verwachtingen overtreft’. Daarmee richten we ons voornamelijk op bedrijven in het MKB. Wij hebben gekozen voor een integrale aanpak van de advisering. Accountants en fiscalisten werken intensief samen, met behoud van één aanspreekpunt. Zo kunnen wij nog beter kansen signaleren en benutten en tegelijkertijd bedreigingen...Lees verder

Lees verder

Special Lonen 2017

In het overzichtelijke naslagwerk Special Lonen 2017 vindt u alle actuele informatie over de belangrijkste onderwerpen voor u als werkgever. Denk aan de Wet aanpak schijnconstructies, de nieuwe regels rondom het minimumloon, dga en pensioen in eigen beheer en alles over de auto van de zaak.