Over ons

"TOGETHER WE MAKE IT HAPPEN"
Als ondernemer werkt u in uw bedrijf, maar het liefst vooral áán uw bedrijf. U bent bezig met vandaag, maar focust liever op morgen en overmorgen. U wilt excelleren in uw business. U wilt kwaliteit leveren. Groeien. Omzet en rendement vergroten. Om al uw dromen, ambities en doelstellingen waar te maken, is een solide partner welkom. De adviseurs, accountants, juristen en fiscalisten van HLB Van Daal denken met u mee.

HLB helpt u uw doelstellingen te realiseren
Met strategisch advies, innovatieve IT-diensten, juridisch advies, administratieve diensten en HR services en specialistische kennis op gebied van onder meer subsidies en not-for-profit staat HLB u als totaalpartner bij. Als ondernemer heeft u doelen en dromen. HLB Van Daal helpt u ze te realiseren; wij zijn de coach en sparringpartner die u zoekt. Zo is in eigen huis het innovatieve HLB Challenge & Controlprogramma ontwikkeld dat u inzicht geeft in waar uw onderneming nu staat en wat verbeterpunten en kansen zijn. Zo helpen we u bij het nemen van de juiste beslissingen. Together we make it happen.

Lokaal geworteld, wereldwijde samenwerking
HLB Van Daal is gevestigd in Valkenburg, Waalwijk, Amsterdam, Dongen, Den Bosch, Gemert, Schijndel en Uden. Als lokaal geworteld en onafhankelijk accountantskantoor maakt HLB Van Daal deel uit van HLB Nederland en HLB International. Met behoud van onze zelfstandigheid en slagvaardigheid delen we binnen het samenwerkingsverband actief onze expertise en investeren we samen in innovatieve oplossingen en opleidingen. Via het HLB International-netwerk kunnen we u helpen bij het zakendoen over de hele wereld.

Meer informatie

drs. E.W. (Erik) van der Haar RAPartner / Accountant

"Meedenken met ondernemers, directies en grootaandeelhouders van bedrijven... Lees verder

Lees meer over drs. E.W. (Erik) van der Haar RA