Accountancy

Ondernemen is zaken aanpakken, kansen grijpen en mogelijkheden benutten. En dat kunt u alleen doen op basis van solide cijfers en betrouwbare adviezen.

Lees meer over accountancy

HR-Services

De keuze voor HLB Van Daal | HR Services is een logische, aangezien we als accountant, financieel of fiscaal adviseur al zeer nauw betrokken zijn bij bedrijfsprocessen. Als fullservice-partner helpen we ondernemers om doelen te bereiken en meer resultaat uit de business te halen. Together we make

Lees meer over accountancy

Fiscaal

Belasting betalen doet niemand graag. Dan is het goed om te weten dat de belastingadviseurs van HLB Van Daal altijd optimaal gebruik weten te maken van alle spelregels en mogelijkheden die de belastingwetgeving biedt.

Lees meer over accountancy

Juridisch

Als ondernemer komt u dagelijks allerlei juridische kwesties tegen. HLB Van Daal helpt u maatregelen te treffen om langdurige conflicten of financiële schade te voorkomen.

Lees meer over accountancy

Financiële administratie

Als u een eigen bedrijf heeft, bent u verplicht een financiële administratie te voeren. Niet zonder reden, want daardoor krijgt u inzicht in de performance van uw onderneming. Hier kunt u dan weer beslissingen op baseren. Een onderneming zonder goede financiële informatie is stuurloos.

Lees meer over accountancy

Bedrijfseconomisch advies

Uw risico’s kennen en vervolgens zo klein mogelijk maken en beheersbaar houden, ook dat is ondernemen. Met bedrijfseconomisch advies van HLB Van Daal beslaat alle facetten van uw bedrijfsvoering. Of het nu gaat om beloningen, bedrijfsoverdracht...

Lees meer over accountancy

Persoonlijke financiën

U vraagt zich vast wel eens af hoe u of uw partner ervoor staat als u met pensioen gaat of arbeidsongeschikt raakt. En of uw vermogen, groot of klein, wel bij de juiste personen terechtkomt.

Lees meer over accountancy

Subsidie Desk

Ondernemers zitten nooit stil. Misschien bent u bezig met innovatie nieuwe producten te ontwikkelen, hebt u investeringsplannen, zoekt u een samenwerkingspartner of wilt u mensen met beperkte kansen op de arbeidsmarkt in dienst te nemen.

Lees meer over accountancy

Corporate Finance

HLB Van Daal & Partners heeft zijn dienstverlening met betrekking tot corporate finance ondergebracht bij HLB Matchers.

International tax services

De wereld wordt steeds kleiner. De globalisering en internet openen nieuwe perspectieven, nieuwe markten die veroverd kunnen worden. U benut uw kansen het beste als u kunt bouwen op lokale hulp van adviseurs die alle ins en outs van bijvoorbeeld het betreffende belastingstelsel kennen.

Lees meer over accountancy