HLB Challenge & Control

Als ondernemer wil je klaar zijn voor de toekomst. Je persoonlijke doelen en dromen nastreven en vol vertrouwen de juiste zakelijke beslissingen nemen. HLB Van Daal heeft een tool ontwikkeld: het HLB Challenge & Control programma. Lees er alles over op hlbcc.hlb-van-daal.nl.

Lees meer over accountancy

Uw situatie

Of u nu start met een eigen bedrijf, groeiplannen heeft, wilt reorganiseren of misschien wel stoppen, wij beoordelen graag uw situatie en brengen op basis daarvan een advies uit waarmee u verder kunt.

Lees meer over accountancy

HLB voor...

Elke bedrijfstak heeft zijn eigen mores, cultuur, wetten en regels. HLB Van Daal heeft binnen veel sectoren specialisten in huis die bekend zijn met uw vak en manier van zakendoen.

Lees meer over accountancy

HLB Online

Met het gebruiksvriendelijke HLB Online kunt u waar dan ook ter wereld en op het moment dat het u schikt uw zaken regelen met uw accountant, belastingdeskundige of financieel adviseur. Dat scheelt tijd!

Lees meer over accountancy

Internationaal ondernemen

Zaken doen in het buitenland? Via ons internationale HLB-netwerk (zo’n 700 kantoren in meer dan 150 landen) weet u precies wat er mag en moet. Met welke belastingen krijg ik te maken in Frankrijk, hoe streng zijn de milieu-eisen in Amerika, welke instantie gaat...

Lees meer over accountancy

DGA

Binnen uw onderneming bent u de directeur-grootaandeelhouder. U heeft wel wat geregeld voor later, maar is het goed en is het genoeg? Met HLB Van Daal krijgt u een beter zicht op uw financiële horizon.

Lees meer over accountancy

Werkkostenregeling

Met ingang van 1 januari 2015 is de WKR definitief ingevoerd voor alle werkgevers. Een, voor de meeste werkgevers, nieuwe regeling. Dit heeft grote gevolgen voor de vergoedingen en verstrekkingen aan uw personeel. Biedt de werkkosten-regeling kansen voor uw onderneming? Of leidt de werkkostenregeling tot hogere kosten voor uw onderneming?

Lees meer over accountancy

Duurzaamheid

Anno 2013 staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda. Ook voor HLB Van Daal is MVO inmiddels geworden tot een van onze kernwaarden.

Lees meer over accountancy

MKB-Branchescan

Bent u ondernemer? Doe dan nu de Mkb-branchescan. U weet direct hoe u staat ten opzichte van de concurrent.

Lees meer over accountancy