Starters Desk

Géén kopzorgen meer voor starters!
HLB Van Daal speelt met haar Starters Desk in op de behoefte van beginnende ondernemers aan een duidelijk dienstenpakket tegen gereduceerd tarief. Lees snel verder of u in aanmerking komt.

Uitsluitend voor Starters!
Uitsluitend ondernemingen in de eerste drie beginjaren van hun bestaan, komen in aanmerking voor de HLB Starters Desk. Kwalificatietoetsing en/of acceptatie van een onderneming óf van een nog op te zetten onderneming als cliënt van HLB Van Daal is volledig voorbehouden aan HLB Van Daal.

Complete integrale dienstverlening, want een goede start maak je maar 1x!
De Starters Desk biedt aan gekwalificeerde starters alle diensten tegen gereduceerd tarief. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wenst te maken:

  • Accountancy (o.a. administratie verzorgen, btw-aangifte, jaarrekening, opzetten financieringsstructuur, liquiditeitsbegroting)
  • Fiscaliteit (o.a. verzorgen van IB en VPB-aangiften).
  • Advisering over o.a. rechtsvorm, fiscale structuur, inrichting administratie en contracten.
  • Loonadvisering, -verwerking, -administratie en arbeidsrechtelijke vraagstukken.
  • In samenwerking met andere professionele partijen begeleiding in de samenstelling van een afgewogen pakket privé en zakelijke verzekeringen.

Starters Desk ook als u zelf wilt boeken
Indien u zelf uw boekhouding wilt doen, kan dat natuurlijk ook. In dat geval ondersteunen wij u via gebruiksvriendelijke online boekhoudpakketten. Als niet-boekhoudkundig onderlegde ondernemer kunt u zó op een begrijpelijke manier inkomsten en uitgaven handig invoeren en bijhouden. Voordeel is dat de specialisten van de Starters Desk online bij u kunnen inloggen en zo uw administratie kunnen monitoren en waar nodig correcties aanbrengen. Óf aan de bel trekken als dit nodig is.

Duidelijke tariefafspraken
Indien u in aanmerking komt voor de HLB Starters Desk bespreken wij met u van welke diensten van HLB Van Daal u gebruik wenst te maken. Wij bieden u aantrekkelijke kortingen op onze tarieven inzake dit op uw maat gesneden dienstenpakket aan. Tevens kunnen wij u het online boekhoudpakket tegen een gereduceerd tarief aanbieden.

Met HLB Van Daal heeft u de handen vrij om te ondernemen!
In een wereld die steeds complexer wordt en de risico's groter, maakt onze allround visie dat wij voor onze klanten een vinger aan de pols houden. Pragmatisch en praktijkgericht, adequaat en pro-actief. Zodat onze klanten kunnen blijven doen, waar ze goed in zijn: ondernemen! Gegarandeerd dat u ook na de eerste drie beginjaren van uw onderneming klant wilt blijven bij HLB Van Daal. Wij maken ons er in ieder geval hard voor.

Aanvullende startersinformatie kunt u ook vinden op www.KvK.nl