Raad van toezicht

Op 28 juni 2012 heeft het bestuur het convenant code accountantsorganisaties van toen nog NIVRA en NOvAA ondertekend. Onderdeel van het convenant is de verplichting een raad van toezicht in te stellen. Per 1 januari 2013 vormen de volgende leden onze raad van toezicht:

  • Voorzitter: mr. F. Stiekema (oud-voorzitter van de maatschap Holla Advocaten)
  • J. Bikker (oud-eigenaar van Uniekaas en op dit moment General Manager van Midpoint Brabant)
  • R. Swinkels (Commercial Manager van Cerex B.V., dochterbedrijf van Bavaria) 

De raad van toezicht kan en zal een belangrijke rol spelen in het omturnen van onze organisatie naar een accountantskantoor dat de behoeften en de verwachtingen van de maatschappij uitstekend invult.

Wie zijn wij?

Hoewel deel van een (inter)nationaal netwerk, is HLB Van Daal voor alles Brabants, Limburgs én Amsterdams. Met medewerkers die uit de regio komen, de taal spreken en betrokken zijn. Onze professionals kennen de dynamiek van het Brabantse, Limburgse en Amsterdamse MKB, weten wat er speelt en herkennen kansen voor hun cliënten. Met de wereldwijde aanwezigheid van HLB kunnen we u tevens grensoverschrijdend van dienst zijn. Via ons internationale HLB-netwerk helpen wij u zaken doen in ruim honderdveertig landen. De samenwerking met wereldwijd...Lees verder

Lees verder