Vestigingen

18 Partners vormen de dagelijkse leiding van de verschillende vestigingen van HLB Van Daal Adviseurs en Accountants B.V.. Op elke vestiging zitten minimaal twee en maximaal vijf partners, ondersteund door het secretariaat van het desbetreffend kantoor. Zij sturen de vestigingen aan en geven invulling aan de dagelijkse gang van zaken. Het secretariaat zorgt voor de correspondentie met de klanten en is de in- en uitgang van de organisatie.

De accountants kunnen voor de klanten onder meer de financiële administratie, de jaarrekening, aangifte inkomstenbelasting en aangifte vennootschapsbelasting verzorgen. Zij worden daarbij ondersteund door assistent-accountants. De accountant verricht, afhankelijk van zijn of haar specialisatie, voornamelijk samenstelwerkzaamheden of controlewerkzaamheden. Dit is ook afhankelijk van het klantenbestand van de vestiging. Bij sommige vestigingen ligt de nadruk meer op de controle, bij andere vestigingen juist weer op het samenstellen van jaarrekeningen. Waar nodig of gevraagd, geven de accountants ook advies op vakgerelateerde deelgebieden in de organisatie.

De fiscalisten zijn de adviseurs voor de klant op fiscaal gebied. Daarnaast voeren zij de fiscale review op de jaarrekeningen uit en verzorgen zij de belastingaangiften. De fiscalisten maken ook pensioenberekeningen voor de klant.

Klik op een van de kantoren, links in het menu, en maak kennis met de eerstelijns contactpersonen van HLB Van Daal.

Wie zijn wij?

Hoewel deel van een (inter)nationaal netwerk, is HLB Van Daal voor alles Brabants, Limburgs én Amsterdams. Met medewerkers die uit de regio komen, de taal spreken en betrokken zijn. Onze professionals kennen de dynamiek van het Brabantse, Limburgse en Amsterdamse MKB, weten wat er speelt en herkennen kansen voor hun cliënten. Met de wereldwijde aanwezigheid van HLB kunnen we u tevens grensoverschrijdend van dienst zijn. Via ons internationale HLB-netwerk helpen wij u zaken doen in ruim honderdveertig landen. De samenwerking met wereldwijd...Lees verder

Lees verder