Hoe werken wij?

Persoonlijk, professioneel, pragmatisch
HLB Van Daal is een inspirerende organisatie van gedreven en deskundige professionals met een ondernemend karakter. Voor ons geldt: 'Ken je klant, anticipeer op zijn wensen en geef service op een niveau dat de verwachtingen overtreft’. Daarmee richten we ons voornamelijk op bedrijven in het MKB.

Wij hebben gekozen voor een integrale aanpak van de advisering. Accountants en fiscalisten werken intensief samen, met behoud van één aanspreekpunt. Zo kunnen wij nog beter kansen signaleren en benutten en tegelijkertijd bedreigingen onderkennen en oplossen.

HLB Van Daal is een van de vijf samenwerkende organisaties binnen HLB Nederland. Ons werkgebied is Noord-Brabant, Limburg en de regio Amsterdam, onze partners en medewerkers komen uit de regio. U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht en lokale marktkennis, waar nodig ondersteund door de expertise en slagvaardigheid binnen ons landelijke en internationale HLB-netwerk.

Bij HLB Van Daal gaat kwaliteit vóór alles. Daartoe werken we voor zowel de traditionele werkzaamheden als nieuwe diensten transparant; in ons transparantieverslag is vastgelegd hoe we georganiseerd zijn en hoe we kwaliteitsbeheersing aanpakken. Daarnaast werken we volgens een voor iedereen geldende gedragscode. Vanzelfsprekend is ook uw privacy bij ons gewaarborgd.