Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betekent voor HLB Van Daal: bewust omgaan met mens, milieu en maatschappij. Daarom steunen wij al jaren een aantal maatschappelijke organisaties. Daarnaast is ook binnen de eigen bedrijfsvoering aandacht voor duurzaamheid, o.a. LED-verlichting, digitale dossiers en samenwerking met milieubewuste leveranciers. En naast bedrijfseconomische advisering, denken wij met de klant proactief mee over sociale en ecologische gevolgen én over de fiscale voordelen die te behalen zijn met duurzame oplossingen. Een duurzame relatie met klant staat voorop!

In onderstaande infographic ziet u in één oogopslag hoe HLB Van Daal aan mens, milieu en maatschappij werkt. Klik op de afbeelding om te vergroten.


Meer weten?

Wilt u meer weten wat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor uw bedrijf kan betekenen en hoe HLB Van Daal u daarbij kan helpen? Lees dan hier verder.

Opgewekte energie via zonnepanelen

Onderstaand is te zien hoeveel energie er is opgewekt middels de zonnepanelen op het dak van ons kantoor in Waalwijk. Klik hier om meer te lezen over HLB en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Afspraak bij HLB? Laadt uw auto bij ons op!

Rijdt u elektrisch en komt u binnenkort op bezoek bij HLB Van Daal & Partners in Dongen, Gemert, Schijndel of Waalwijk? Dan kunt u voortaan uw elektrische auto opladen.

Medewerkers HLB beklimmen Alpe d’Huez

Donderdag 1 juni 2017 gaan onze collega's Erik van der Haar en Paul Stuiver de uitdaging aan om de Alpe d’Huez zo vaak mogelijk te beklimmen tijdens het wielerevenement Alpe d’HuZes.