Groene energie

Opgewekte energie via zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een steeds gemener goed. Doordat de laatste jaren de technieken zijn verbeterd en het rendement is verhoogd, merken we dat steeds meer Nederlanders bezig zijn met zonne-energie. Ook het aantal coöperatieve verenigingen of andere lokale initiatieven dat zich hiermee bezig houdt, neemt flink toe.

Eind 2013 zijn er op het dak van het kantoor aan de Prof. Asserweg 8 in Waalwijk zonnepanelen geplaatst, eind 2016 zijn er tevens panelen geplaatst op het dak van ons Regiokantoor Den Bosch-Schijndel. De panelen zetten zonlicht om naar elektrische energie, die vervolgens toegevoegd wordt aan het elektriciteitsnetwerk van het kantoor. Hiernaast ziet u wat deze zonnepanelen ons al aan energie hebben opgewekt!

Ter vergelijking: ruim 267 ledlampen konden aanstaan met de opgewekte energie in 2015!

Vorig jaar is tevens de binnenverlichting van een aantal kantoren vervangen door LED-lampen vanwege de energiebesparing en de duurzaamheid ervan.


Meer weten?

Wilt u meer weten wat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor uw bedrijf kan betekenen en hoe HLB Van Daal u daarbij kan helpen? Lees dan hier verder.

Zonnepanelen HLB kantoor Schijndel

HLB Van Daal & Partners zet zich in voor Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen middels het plaatsen van zonnepanelen op het dak van het kantoor aan de Nieuwe Eerdsebaan in Schijndel in december 2016. De plaatsing van deze zonnepanelen sluit naadloos aan bij de visie van HLB Van Daal & Partners en één van de vier kernwaarden: Duurzaamheid.

Bekijk hier de video: