Groene auto

Elektrische auto’s zijn overduidelijk in opmars. Elektrisch rijden is beter voor het milieu, goedkoper dan rijden op brandstof, u betaalt minder belasting en de elektrische auto’s beginnen een meer moderne vormgeving te krijgen. Een van de nadelen is dat het opladen van de accu langer duurt dan tanken. Rijdt u elektrisch en komt u binnenkort op bezoek bij HLB Van Daal in Dongen, Gemert, Schijndel of Waalwijk? Dan kunt u voortaan uw elektrische auto opladen terwijl u een kop koffie met uw adviseur drinkt!

Daarnaast bieden wij onze medewerkers een groene leaseregeling aan, bijvoorbeeld door de keuze te bieden tussen een elektrische auto of een gewone auto.

 


Meer weten?

Wilt u meer weten wat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor uw bedrijf kan betekenen en hoe HLB Van Daal u daarbij kan helpen? Lees dan hier verder.

 

Opgewekte energie via zonnepanelen

Onderstaand is te zien hoeveel energie er is opgewekt middels de zonnepanelen op het dak van ons kantoor in Waalwijk. Klik hier om meer te lezen over HLB en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Afspraak bij HLB? Laadt uw auto bij ons op!

Rijdt u elektrisch en komt u binnenkort op bezoek bij HLB Van Daal & Partners in Dongen, Gemert, Schijndel of Waalwijk? Dan kunt u voortaan uw elektrische auto opladen.

Medewerkers HLB beklimmen Alpe d’Huez

Donderdag 1 juni 2017 gaan onze collega's Erik van der Haar en Paul Stuiver de uitdaging aan om de Alpe d’Huez zo vaak mogelijk te beklimmen tijdens het wielerevenement Alpe d’HuZes.