Groene organisatie

Ook binnen de eigen bedrijfsvoering is aandacht voor duurzaamheid. O.a. door het plaatsen van LED-verlichting, het werken met digitale dossiers, het recyclen van papier en toners en de samenwerking met milieubewuste leveranciers. En naast bedrijfseconomische advisering denken wij met de klant proactief mee over sociale en ecologische gevolgen. Een duurzame relatie met klant staat voorop!


Meer weten?

Wilt u meer weten wat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor uw bedrijf kan betekenen en hoe HLB Van Daal u daarbij kan helpen? Lees dan hier verder.

Opgewekte energie via zonnepanelen

Onderstaand is te zien hoeveel energie er is opgewekt middels de zonnepanelen op het dak van ons kantoor in Waalwijk. Klik hier om meer te lezen over HLB en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Afspraak bij HLB? Laadt uw auto bij ons op!

Rijdt u elektrisch en komt u binnenkort op bezoek bij HLB Van Daal & Partners in Dongen, Gemert, Schijndel of Waalwijk? Dan kunt u voortaan uw elektrische auto opladen.

Medewerkers HLB beklimmen Alpe d’Huez

Donderdag 1 juni 2017 gaan onze collega's Erik van der Haar en Paul Stuiver de uitdaging aan om de Alpe d’Huez zo vaak mogelijk te beklimmen tijdens het wielerevenement Alpe d’HuZes.