Offerte aanvragen

Financiële planning

Bij ondernemers zijn de persoonlijke en zakelijke financiën altijd met elkaar verweven. Omdat uw focus in de eerste plaats gericht is op uw onderneming, ontsnappen de privéfinanciën mogelijkaan uw aandacht. U vraagt zich vast weleens af hoe u ervoor staat als u met pensioen gaat of arbeidsongeschikt raakt. Kunt u ook echt kunt stoppen met werken op het moment dat u dat wilt? En welk inkomen heeft uw partner als u overlijdt?

Wij kunnen samen met u op basis van uw huidige voorzieningen en wensen een persoonlijk financieel plan opstellen. We bekijken dan of lopende spaarpolissen, beleggingen en (hypotheek)leningen goed op elkaar aansluiten. Waar zitten gaten, waar overlappen deze elkaar? Ook toetsen we uw voorzieningen op hun financiële en fiscale merites. Wellicht zijn er (fiscaal) meer aantrekkelijker alternatieven op de markt gekomen? En zijn al die producten en constructies wel nodig om uw doelen te bereiken? Bij directeur-grootaandeelhouders geven wij bovendien extra aandacht aan een optimale geldstroom tussen bv en privé, nu en later.

HLB HLB Van Daal beschikt over de noodzakelijke vergunningen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) om advies te mogen geven over alle mogelijke financiële producten. Ons advies is onafhankelijk.

Meer informatie

mr. P.M. (Pieter) Spooren CFP REP RBFiscaal specialist

“Ik ben specialist in vermogensadvisering bij HLB Van Daal (financiële en...
Lees verder

Lees meer over mr. P.M. (Pieter) Spooren CFP REP RB