Mogelijkheden

Door middel van stages, afstudeeropdrachten en starterfuncties bieden we je alle mogelijkheden om je carrière te starten en stimuleren we jouw persoonlijke ontwikkeling.

Stage

Zit je in het derde of vierde jaar van je opleiding en ben je op zoek naar een stageplaats? Bij HLB Van Daal krijg je een vaste coach die je begeleidt bij je stage, je stageverslag en je opdrachtplanning. In overleg en met voldoende ruimte voor eigen invulling en initiatief!

Afstuderen

Zit je in het laatste jaar van je studie? HLB Van Daal biedt je de mogelijkheid om in overleg met een ervaren collega je afstudeeropdracht vast te stellen, met een goede mix van theorie en praktijk én voldoende ruimte voor je eigen ideeën.

Werken en studeren tegelijk

Je kunt bij HLB Van Daal ook werken en studeren combineren. Je draait in deeltijd mee binnen een jong team van professionals. Zo leer je de theorie in de praktijk (te brengen). Een ideale manier om je kennis te toetsen en te verbreden.

Meeloopstage, afstudeerstage of werkstage: je krijgt altijd een prima begeleiding door een ervaren professional. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding en kun je gebruik maken van diverse faciliteiten. Een stage of afstudeeronderzoek bij HLB Van Daal levert de ervaring op waarmee je verder komt. Benieuwd naar de mogelijkheden, stuur je motivatie én CV naar werken@hlb-van-daal.nl, zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn.