Professionals

Ook als professional met een forse hoeveelheid werkervaring wil je jezelf blijven ontwikkelen. Misschien vind je het een uitdaging om je kennis over te dragen aan jonge mensen. Wij bieden professionals op elk niveau alle ruimte om hun ambities waar te maken. Daartoe kun je onder meer een beroep doen op begeleiding en trainingstrajecten, HRM en Bureau Vaktechniek Accountancy van HLB Nederland. In een jaarlijks gesprek over de ontwikkeling van je loopbaan maken we de match tussen je persoonlijke ontwikkeling en de taak die je uitvoert. Voor high potentials kennen we het HLB Young Professional Programme.

Ben je klantgericht, contactvaardig, resultaatgericht en creatief in het vinden van oplossingen voor problemen? En werk je liever samen dan alleen aan een gericht advies waar onze klanten baat bij hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om je carrière verder vorm te geven.

HLB Van Daal biedt uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden, een prettige en collegiale samenwerking en goede toekomstperspectieven. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op de huidige ontwikkelingen en we waken over goede balans tussen werk en privé.

Vragen?

Heb je een vraag over werken bij HLB? Stel hem dan hier!Lees verder

Lees verder